Länge sedan

Länge sedan jag sutiit vid datorn och därmed mycket länge sedan jag uppdaterat bloggen.

Mamma har brutit handleden. Och det lyckas hon göra DAGEN FÖRE baldagen. Inte kunde hon locka mitt hår nu inte. Fick hjälp av mammas kompis att göra i ordningen håret :) Det var hur fint väder som helst den där dagen. Och stackars Gustav som hade smoking och höll på dö av värmeslag. Men hela kvällen var så himla trevlig! Satt mitt emot min barndomsvän Lina som jag känt sen jag var tre (!) och hennes kavaljer Linus som gått i min klass de sista åren. God mat och trevligt sällskap. Kan det bli bättre?

Några dagar efter balen tog jag studenten. Det regnade och det var inte ens tio grader varmt. Huvva vad vi frös på flaket. Åt middag med familjen i B-träsk och for till My på en liten förfest. Sedan bar det av mot hotellet där alla andra kändisar väntade. Det blev också en otroligt kul kväll :) Gustav skulle åka buss 05.40 och jobba efter studenten. Han ställde verkligen upp på mig den kvällen! Stackarn vad trött han måste ha varit. Men han hade också en kul kväll, så han får trösta sig med det.

Helgen efter studenten blev det en stor studentfest med släkten i B-träsk. Vi var i byastugan och öppnade paket och åt gomiddag och tårta. Det var jättetrevligt att träffa allihopa. Jag fick så himla fina grejer också!

Efter helgen började jag inskola mig på mitt nya vik. som personlig assistent. Det har gått bra och igår gjorde jag min första kväll. Det gick rätt bra.

Men i tisdags hände det mest viktiga och roliga. JAG HAR TAGIT KÖRKORTET!!! Äntligen får jag ta min egen bil och åka när jag vill! Fatta så härligt!

I helgen var det midsommar och vi firade den i B-träsk. Var i byastugan och hade det trevligt. Hade pratat om att fara och fiska i en sjö som ligger några kilometer från B-trsk och kanske tälta på en holme. Jag kände mig verkligen inte sugen men Gustav övertalade mig. Sagt och Gjort. Vi for dit med våra fiskespön och mat, och tält, och sovsäckar och grejer. Jag fick inte en enda fisk! Gustav fick väl fem.. Vi gjorde upp en eld och kokade korv och myste. Sovde över i tältet men jag kan inte påstå att jag sov så mycket den natten. Vi höl på frysa ihjäl. Det var verkligen ingen värme den natten. När vi klev upp och hade packat ihop allt och åkt hem gjorde vi oss i ordning för att fara till Umeå. Jag körde. Det tog lång tid men gick riktigt bra. Gustav somnade. Vi lekte och gosade med Lolle hela dagen och Gustav åkte buss hem medan jag stannade tills igår och körde hem till jobbet.

av Nanette

2 Svar till "Länge sedan"

  1. markus skriver:

    Grattis till Körkortet

  2. Nanette skriver:

    Tack :)

Kommentarer är stängda.