Orken, finns den?

jag somnade i soffan efter att ha ätit en mjukglass i solen med mamma. Hon for på jobbet och jag slocknade. Andreas kommer hem som en virvelvind och undrar vad jag gör. Ser han inte det? Jag SOOOOVER och tänker fortsätta med det i TVÅ månader till!!! Tänkte jag. Men jag ändrade mig snabbt och började övertala honom att gå ner på knuttan och äta middag tillsammans. Jag behövde förresten inte någon bra övertalningsteknik denna gång. Han var med på noterna ändå. Konstigt..
   När jag ätit för mycket bearnaisesås och jag just tagit den sista goda tuggan ringer telefonen. Älskingen. Han säger att de redan tillsatt tjänsen på Bilnord och han låter ganska nere. Nu känns det verkligen jobbigt. Har vi inte haft nog med motgångar snart? Bara för en liten stund. Snart tar Gustav vilket jobb som helst. Han, Vi är desperata.. Tur att jag var hög på socker och fett. Annars hade jag börjat grina!

Har suttit med skolarbete hela kvällen. Har haft så mycket att göra att jag inte hunnit gå och tagit ngt att dricka. Min mun är snustorr. Måste nog gå och äta lite nyttig och läskande vattenmelon nu.

Hu. Nu känns det som om det inte finns mer ork kvar. Jag behöver sol, ledighet och Gustav hos mig på obestämd framtid för att må riktigt bra igen. Dessa år har tagit knäcken på mig. Förstår det nu..

Imorgon ska jag till frissan och fixa håret! Åh så kul :)

av Nanette