Balförberedelser

åh, vad jag längtar tills den 30 april då Melissa Horn släpper sitt album. Jag ska få en bilstereo av Gustav i present när jag klarat körkortet. oj vad jag ska digga Melissa i jettan. :) Jag längtar!
Idag var jag bara tvungen att göra några ärenden. Var och betalade inträde och mat till balen, bokade tid hos frissan, köpte ett par balskor och så var jag och mamma på stan med farmor en tvärt. Imorgon ska jag gå på körskolan och träna teori och sen på skolan.
I helgen ska jag och Gustav inte träffas. Han ska köra skoter för sista gången (hur nu det ska gå?) och jag vägrar sitta inne i ett svinhett hus och glo på tv. Nej, jag är hemma och gör läxa, går på stan och så hade vi tänkt gå och fika. Kanske gå på bio. Vill se colins nya film Angel. Vet att den inte fått så bra betyg, men vadå? Svensk film är ju alltid bra. Visst mamma?
Carro ska till umeå den lilla grisen. De skulle visst fara och bada med lillebror. Fy vad jag blir avundssjuk.

Ska förresten följa mamma till optikern och kolla på bågar ikväll. Hon litar inte riktigt på sin egen smak.. Haha.

Nu är det bäst jag gör lite körkortsteori så jag får mig ngt körtkort nån gång!

atjho, prosit.

av Nanette