Igår tog jag tag i mitt liv lite grand

igår gjorde jag något jag skulle behövt göra för länge sedan. Jag bokade körlektion (09.20 imorgon), skickade in ansökan om sommarjobb till handikapp, skrev en plan till läraren som jag skulle ha lämnat för länge sen, och så gjorde jag klart en uppgift jag legat efter med. Jag övningskörde till och från B-träsk. Vi åkte dit och hämtade symaskinen och några andra grejer vi glömt. Träffade farmor utanför ica och pratade med henne en lång stund. Efter B-träsk for vi på stan för att kolla om jag hittade någon födelsedagspresent till Gustav. Förresten har han köpt en skoter. En begagnad Yamaha (?) Är man som vi van vid en gammlynx som egentligen är en bruksmaskin är Gustavs nya skoter hur fin som helst! Han köpte också en pulka till. Så nu till påsk ska vi väl ändå rymmas gott och väl. Nu är det bara imorgon och nästa vecka kvar till sportlov! Otroligt härligt, men jag måste nog göra mycket läxa under lovet. Men jag hinner nog hälsa på Lolle och vara hos Gustav också. Jag är ju ganska effektiv ändå..
I helgen ska jag till Skellefteå. Det måste vara mer än en månad sen jag var där nu. Hoppas de då nyinköpta blommorna lever! På söndag blir det födelsedagskalas för Gustav som fyller 21. Undra om vi ska baka vanlig tårta eller göra en smörgåstårta..

Om jag överlever första körlektionen så skriver jag senare i veckan

av Nanette