Lunch

Nu sitter väl Gustav på nån alptopp och äter lunch. Själv sitter jag och väntar på filosofi. Har just ätit köttbullar med potatis. Verligen inte gott.
Helgen var hur skön som helst! I lördags var jag och hälsade på Maria. Hon lärde mig att sticka på nytt. Jag håller på med en halsduk. Den är riktigt snygg och skönt faktiskt! Sedan drack vi kaffe och fikade bullar medan vi stickade båda två. Okey, nu kan ni kalla mig tant på riktigt. Nu är det bevisat att jag är en riktig gammkäring. I går var det fint väder. Solen sken och det stack av köld i kinderna. Hätligt! Var ute och gick en långprommis med Ero. Sen gick jag hem och handlade och lagade mat. Sen stickade jag, och stickade och stickade. Har kommit halvvägs nu! :) Även fast jag saknar Gustavs sällskap så var det skönt med en ensamhelg. Jag kunde göra precis som jag själv ville. Och ibland behöver man få sakna lite lagom mkt..
Jag ringde Gustav för att säga god natt. De satt på restaurang och åt och det lät verkligen mysigt. Jaja. Jag kanske kan följa med nästa gång, när jag kan stå på ett par skidor igen.

  

av Nanette