Italien nästa för älsklingen

Nu har väl Gustav just klivit av flygbussen på centralstationen i Sthlm. Man kan ju egentligen inte vara avundsjuk på någon man älskar men nog skulle jag gärna ha följt med. Jag kunde ju ha lärt mig att åka skidor igen! Och stockholm. Jag vill också åka flygplan och se malmö. För er som inte är så uppdaterad så åker Gustav och hans kusin till Italien imorgon för att åka bräda, äta och dricka gott. Han ska äta riktig pizza. Wow! Hoppas han köper något fint till mig lagom till alla hearts dag. Men vad finns det för fint att köpa i alperna? I de där byarna? Jaja. vi ser väl. Gustav har inte hört av sig än. Hoppas allt har gått vägen. Imorgon blir det upp i ottan för honom för att åka buss till malmö där den riktiga bussen ska ta dem hela vägen till Italien.

Igår färgade jag håret och det blev verkligen bra. Men jag måste klippa mig.. Och jag måste köpa klänningstyg och jag måste börja med körkortet, måste jobba hårare i skolan. Måste, måste och måste. Jag är så less på att jag bara måste en massa saker hela tiden.

Nu ska jag se mord på discovery. Jag tycker på nåt konstigt sätt om att bli lite småskrämd..

I helgen ska jag vara hemma och göra bort lite skolarbete och gå långpromenader med Ero. Hoppas det blir fint väder bara! :)

av Nanette