Länge sedan

Jag lever! Länge sedan jag skrev nu. Jag sitter i c-mitt och väntar på att historian ska börja. I helgen var vi i B-träsk. Men vi var tvungen att fara på lördagen eftersom mamma hade fått ryggskott och inte kunde fara på fredagskväll. Gustav kom då lix så himla sent. I lördags for jag och Gustav på stan och köpte jackor. Gustav skulle ju handla snopwboardkläder till Italien och själv behövde jag nån snygg och skön jacka. Gustav hittade täckbyxor, jacka, mössa och underställ och själv köpte jag en Haglöf fleeztröja och en svart Haglöfjacka. Skitsnygga! (och sköna) :) Sen for vi ner till B-träsk och började elda, ställa in mat och for och åt i gäddträsk. I söndags skottade vi snö. Gud så jobbigt det var men en sådan liten spade. Tur att Gustav hade tagit det mesta med traktorn. Sen var vi och kollade på ett hus som är till salu också. Det borde vi köpa! Gustav for igår efter vi hade varit och följt Carro till Frasses. Så nu ses vi inte på nästan tre veckor.. Hu vad det är synd om mig! Nu ska jag börja sätta igång med historian så jag far gå hem nån himla gång!

Hoppas den här veckan blir bättre än den förra!!

Skriver sen…

av Nanette