Torsdagkväll

Jag måste då verkligen säga att jag gillar torsdagskvällar. Det ska packas, duschas och så ska ju det bästa programmet ever ses. Efterlyst! Okey, det brukade vara en kväll full av läxor men eftersom vi bara har tre lektioner, bara två riktiga imorgon så blir det inte så mycket läxor. Pratade just med pappa och han sa som han sagt femtio miljoner gånger tidigare att universitetet är mycket lugnare och lättare än samhälls. Jag vågar väl inte riktigt tro på det, men det kan väl inte bli så mycket värre än vad samhällsprogrammet är just nu? Förresten så har jag inget val. Jag är ju inget så därför måste jag gå universitetet. Hort ja vill eller int! Men den äckliga frågan är ju bara vad jag vill jobba med. Har faktiskt inget bra svar på den frågan. Hoppas jag får det innan jag blir gråhårig iaf.. Huvva. Man får bara panik när man sitter och tänker på framtiden.. Så nu ska jag inte tänka på det mer idag!

Idag började jag om på studiegården efter våren. Jag trodde jag hade glömt rubb och stubb men nog fanns vissa bitar kvar i min lilla hjärna bara jag började repetera. Avsnittet jag har kvar innan kursen är klarad hoppas jag jag hinner innan skolan slutar, och det tror jag att jag gör. Sedan har väl den här dagen inte varit så mycket mer intressant. Jo, förresten! Jag var ju faktiskt på stan och förstörde lite money efter skolan. Jag köpte ett serum till håret som ska göra det krulligt. Jag älskar verkligen krämer, moussser, serum, shampon, inpackningar etc! 120 spänn gick det på. Men jag hade ju ett presentkort på Åhlens. Tack älskade Gustav för en så bra present. Puss!

Ska ha med mig bärbara till ske-å. Så då kan jag ju uppdatera på bussen eller hemma i ske-å :) Lyxigt värre! 

av Nanette

1 Svar till "Torsdagkväll"

  1. Andreas Eriksson skriver:

    Du vet ju hur rädd du blir av Efterlyst, är det så bra bra idé att se det? ;)

Kommentarer är stängda.