Promenaddag

Idag har jag varit hundvakt medan mamma jobbade. Jag gick ut med Ero i morse eftersom jag hade sovmorgon. Sen gick jag hem och gick en sväng med honom på lunchen.
Vårt schema är så pissigt! Någon lektion på morgonen, och en eller två lektioner på eftermiddagen. Det betyder alltså värdelösa hål mitt i dagen. Inte värt! Men det blir ju nyttigt eftersom jag går hem så fort jag kan!

Imorgon ska vi åka till Bträsk. Skickade ett sms till Gustav om att det hade snöat och att han nog skulle få skotta gården om han  ville. Jag fick svar direkt: Ja vad kul!! Lova att låta snön vara tills jag kommer, så får jag köra traktor! :)
Tur att Gustav har sådana intressen! Hehe. Förresten kom det över mig att Gustav snart åker, och då vi kommer inte att ses på tre veckor typ. Huvva! Hoppas han köper nåt fint från italien!

Nu ska jag se förlossningar på tv4 fakta. Hu. hoppas man inte blir rädd så man aldrig ger sig in på nåt sånt…… Fast… nej det tror jag inte!

av Nanette