God Jul

Har varit och hälsat på i Umeå. Lillebror är världens sötaste! Han somnade bredvid mig i sängen. Han snarkade och var såå söt! :) Första dan jag var där satt jag på sängen. Då tog Leo sats och pussade mig på munnen och så fick jag en bamsekram till efterrätt. Har hunnit vara på stan och fixat julklappar och julkläder. Usch vad mycket folk det var ute!
Ikväll åkte jag från Umeå, upp till ske-å för att äta middag med Gustavs föräldrar. Sen åkte vi ner till Lycksele. Jag har med andra ord hunnit vara i alla västerbottens städer idag!

Tänk om jag fick ha er alla här hos mig. Tänk om vi inte bodde 16, resp. 13 mil ifrån varandra. Familjen! Tänk om vi kunde hälsa på varnadra när som helst vi kände för det. Nu är det inte så, och det börjar bli lite tärande att bo i en resväska med er ständigt i tanken om hur ni har det och veta att det är långt tills nästa gång vi ses.. Hoppas bättre dagar kommer! Det gör det förmodligen.

Nu har jag packat allt för julfirandet i B-träsk. Pappa och vi ska köra emot varandra och byta julklappar. Då hinner vi ses en sista gång innan jul :)

GOD JUL !! Hoppas ni får en lugn och skön jul med mkt gómat och trevligt umgänge!

av Nanette