Pessimist!

Igår började skoldagan kvart över sex. Suck. Lärarn som sa att vi skulle åka den tiden var inte ens på plats då. Dålig stil..
Vi for alltså till kristinebergsgruvan igår. Det fanns inga stövar kvar i min skorlek när hela klassen stormat skohyllan så jag fick ha ett par gröna fula äckliga stövlar i storlek 44. Jag kunde knappt gå i dem och snublade över mina egna fötter! For ner i den där fuktiga och kalla gruvan och det var verkligen inte mycket att se. Det var nog bara våran lärare som tyckte det var sjukt intressant. Typiskt, eller hur? Usch vad trött och less jag var innan vi hade kommit hem. Blä vilken gristråkig resa det var. 

Läste just igenom min bloggtext och märke hur sinnessjukt negativ och pessimistisk jag låter! Kanske beror lite, lite på mina gener men framför allt för att det inte ens är en vecka kvar till jullov. Jag är så less och stressad och arg över skolan. Jag vill bara ha jullov. Lösa korsord, äta skinka och dricka loranga. Och kanske åka skoter en liten sväng. Jag känner mig riktigt utbränd och hoppas på att jag kan ladda upp mina skolbatterier lite i jul.  

Jag vill gå i ide!

av Nanette