Helgen är slut

Helgen är slut och det är måndag. Tråkiga, kalla och trötta måndag.
Vi var i B-träsk i helgen. Vi bakade, åkte skoter, sparkade, städade och grejade på. Det var mysigt. Jag och Mamma bakade lussebullar, moccarutor, brownies, nougatkakor och morotskaka. Och alla dessa konstverk skapades till ljuvlig julmusik av Magnus Carlsson. Vi spelade också Melissa Horn på hög volym. Om och om igen. Den singeln är så bra! Synd att Mamma glömde skivan i spelarn bara.. Idag är det alltså Måndag och svinkallt ute. Och man blir liksom trött av det här kalla och mörka vädret. Anna var just här för att ringa ett samtal till Kvinnojouren i Umeå eftersom vi ska fara dit på studiebesök från Soc. kunskapen.

Gustav ringde för nån timme sedan. Han var nog ute och inhandlade lite julklappar till lilla mig! :) Hihi

Nu ska jag slå in lite julklappar och sen ska jag mysa ner mig i soffan och träna på NK-redovisningen vi har imorgon..

av Nanette