Julkul med Gurra och Leo

100_5286.jpg100_5288.jpg100_5289.jpg100_5291.jpg100_5303.jpg100_5304.jpg100_5306.jpg100_5311.jpg

Helgen var lång eftersom jag var ledig måndag. I lördags var vi som skrivet i Umeå och hälsade på vår älskade familj. Pappa och Åsa, Farmor och så for vi hem till Linnea också. Vi hade det så trevligt. Busade, mysade och lekte med Leo och firade pappa eftersom han fyllt 41. Han fick en sån där häftig klocka som pendlar, av oss. Vet ni vilken jag menar? Gustav blev lite ledsen att inte han fick den eftersom han önskat en jättelänge. Iofs vet man ju aldrig vad tomten kommer med.. Hos Storasyster/svägerskan åt vi lussebullar och hade det väldigt vuxentrevligt. Åkte hem och stöp isäng, efter lite telefontid med mamsen. (Jag vet att jag är en morsgris av det värre slaget..) 
På söndagen gjorde jag och Gustav stan. Vi sprang på affärer och shoppade julpynt och julklappar. Sen slank vi in på subway som nyöppnat i ske-å. Mums vad gott och mysigt det var med smörgås. Efter en heldag tillbringad på stan for vi till Gustavs föräldrar och blev bjudna på paj. Vi skyndade oss hem för att få upp det mesta innan vi skulle gå isäng. Och visst blev det bra? Jag stortrivs verkligen i lägenheten. Den är så fin :) 
Det blev aldrig riktigt ljust på måndagen i ske-å. Jag latade mig framför DVD:n och pistvakt, fick i mig en matbit och sprang till bussen. Jag tror alltid jag är sen. Men sedan visar det sig att jag måste stå och vänta i blåsten i en kvart. Dumma tvångstanke som gör att jag alltid tror att jag är ute i sista minuten, fast jag inte är det! Jag åkte in till stan och shoppade julklappar. Gud vad kul det är! Har bara fyra julklappar kvar att fixa och det är den femte.. Gustav kom och mötte mig på stan och vi fortsatta handla lite klapps och for sen hem och åt en gudomlig kycklingmiddag. 

Det låter verkligen som vi älskar att umgås med familjen. Och det gör vi nog :) Puss på er.

Förresten fick jag MVG på nationella talet och VG+ på hela nationella provet i svenska B. Jag är nöjd :)

av Nanette