Nya blommor och böcker

Pb140035.jpg

Fick vårt paket från Cdon idag. Mamma hade beställt två böcker till mig. Mia Törnbloms böcker om självkänsla. Har även köpt nya blommor till mitt rum eftersom alla var döda. Jag skäller på Gustav att han inte får döda sina blommor och att han måste komma ihåg att vattna dem! Och så är jag värst själv. Jag kan verkligen inte sköta blommor.. 
Imorgon ska jag få en ny säng. Jag har haft en billig skitsäng i tre år som jag får så himla ont i ryggen av! Så nu är det verkligen dags att köpa en ny :) Fick också mitt leg idag.Tur att jag hann få det innan Stockholmsresan, så jag och mamma kan ta oss ett glas innan konserten. Haha.

Min kropp har inte ställt in sig på vinterläge ännu. Det är därför jag fryser konstant! Det hjälper lite, lite med fleecefilten i soffan och sterarinljus i massor.. 

av Nanette