Snart Stockholm

Idag började dagen tidigt. Närmare bestämt tio i fem, eller 04.50. Det låter liksom mycket mer tidigt med 04.50. Men, vad gör man inte för kärleken? Fick sova lite på bussen. Men självklart satt det sig ett par bakom mig som hade en jättehund som höll på att äta upp min handväska under stora delar av resan. De skällde så mkt på hunden så jag knappt fick någon blund innan Norsjö. Stackars mig! Sen hade man redovisning i soc. kunskap. Dan började inte så speciellt bra, kan man ju konstatera. Mamma och Jag har kollat massa grejer innan Sthlmresan. Kollat hur vi ska ta oss ut till kungens kurva och Ikea tex. Vi ska sova i en 140 cm bred säng, tillsammans! Jag klarar knappt att sova med Gustav i en 120. Hoppas Mamma kan hålla sig på sin kant! Jag kommer ha världens resfeber innan avresan. Huvva. Hur kunde vi va så galna att boka en resa till Stockholm?! När vi kliver av planet står det NORRLÄNNING (och trög) i pannan på oss. Vi kommer bli misshandlade och rånade så fort vi stiger på flygbussen. Huvva ligen!
Sitter och pratar Jul med Mamma och Andreas. Herregud så mysigt vi ska ha med ett proppfullt kylskåp i Byssträsk!
Kommer inte träffa Gustav på två veckor. Känns tungt. Han känner nog inte av det så mycket. Han har ju sin Simon som han fördriver sin tid med.
Hade bjudning både i Lördags och Söndags. Fylld, inbakad fläskfilé men pot. gratäng och sås på Lördag med Gustavs familj. Igår bjöd vi Simon på köttfärssås och pasta. Trevligt, trevligt.
Kan också meddela att min hypersöta lillebror kan säga absolut nu. Det låter ungefär: Apelut. Sött!

av Nanette